3 daagse schildercursus

Data 3 daagse schildercursus met olieverf volgens de Gary Jenkins schilderstechniek

Schrijf je nu in voor de wachtlijst op info@kunstvanderiet.com onder vermelding van 3 -daagse schildercursus”.

Wilt u graag uw eigen olieverf rozen/ bloemen of natuur schilderijen maken in de stijl van Gary Jenkins?

Magnolia volgens de olieverf schildertechniek van Gary Jenkins
« van 6 »

Schilderen is heel leuk en mooie werken maken kost veel oefening en tijd!

Vaak ontbreekt het ons daaraan. Vandaar dat Kunst van de Riet een drie-daagse schildercursus schilderen met olieverf in de stijl van Gary Jenkins organiseert in Grashoek, op 25 minuten afstand van Eindhoven en 20 minuten van Venlo!  Op ons eigen terrein en in ons atelier gaan we schilderen in een gezellige omgeving. Inspiratie komt naar je toe en door de gedegen oefeningen die in deze dagen worden gegeven.

Na deze dagen bent u zeker in staat uw eigen kunstwerken te schilderen. U zult veel leren over de achtergrond en technieken en zo komt u verder met uw schilderkunst. Uw dierbaren zullen verbaasd staan en uzelf waarschijnlijk ook! Tijdens deze cursus is er koffie, thee en water beschikbaar, tussen de middag wordt er een lunch geserveerd.

Calla 2
Olieverf op linnen doek
Geschilderd in opdracht
Afmeting 80 x 100 cm
Author: Mireille van de Riet
Olieverf op linnen doek
Author: Mireille van de Riet
VERKOCHT
« van 19 »

Het minimaal aantal deelnemers is 3 met een maximum van 7 voor deze schilderscursus. U krijgt schilderles volgens de Gary Jenkins olieverftechniek met uitgebreide instructie door Mireille van de Riet, zij is Jenkins Certified Master Art Teacher. Mireille werkt met gerichte lesinhoud en -opdrachten, en er is voldoende ruimte voor het maken van eigen werk. Zij werkt stimulerend op het terrein van technieken en helpt iedereen met veel enthousiasme en heeft oog voor uw eigen talent en stijl.


Kortom deze drie-daagse schildercursus staat garant voor creatieve, leerzame en ontspannen schildersmomenten! In de drie-daagse schildercursus maakt u zelf 2 schilderijen volledig af!

PROGRAMMA


Dag 1:

1e les: Ochtendles; Theorie en oefeningen met de basistechnieken van Gary Jenkins.

2e les: Middagles; oefeningen met de basistechnieken van Gary Jenkins en opzet eerste schilderij.

Dag 2:

3e les: Ochtendles; eerste schilderij, vervolg opzet en achtergrond

4e les: Middagles; vervolg eerste schilderij en afwerking

Dag 3:

5e les: Ochtendles: tweede schilderij, opzet en achtergrond

6e les: Middagles, vervolg tweede schilderij en afwerking

Na de middagles  zullen we de cursus evalueren.

De ochtendles duurt van 10.00 uur tot 12.30 uur en de middagles duurt van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Inclusief

  • Ontvangst met koffie/thee/sap en iets lekkers.
  • Lunch
  • Koffie/thee/water gratis verkrijgbaar tijdens de cursus
  • Gebruik  olieverf en penselen en overige benodigde schildersmaterialen
  • Schildersdoek (ultraglad) 40 x 50 cm, deze zijn speciaal geschikt voor het fijnschilderen. Aantal nader te bepalen naargelang de vorderingen, minimaal 2 stuks.
  • Oefendoek 30 x 40 cm (aantal nader te bepalen al naar gelang de vorderingen)

Prijs inclusief schildersmaterialen € 375,00 per persoon.

Heeft u zelf Gary Jenkins schildermaterialen en schilderdoeken etc. dan mag u deze meebrengen en krijgt u een korting op de cursusprijs van € 75,– op de cursusprijs , dus u betaald dan slechts € 300,00.

Wilt u zelf toch graag werken met eigen Jenkins materialen en u heeft deze nog niet, dan kunt u deze kopen bij de winkel van Kunst van de Riet. Deze is open op afspraak of tijdens de cursus/workshop.

Inschrijven kan makkelijk!

Stuur een email-bericht naar info@kunstvanderiet.com en vermeld dat u mee wilt doen aan deze drie-daagse schildercursus. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging met factuur die u zelf rustig kan overmaken. We gaan er zeker gezellige en leerzame dagen van maken met prachtig resultaat!


Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met ons op het gsm nummer +31(0) 6 303 777 87.
Alle workshops en cursussen worden geleverd volgens de algemene voorwaarden van Kunst van de Riet en zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De lunch is inclusief voor de deelnemers aan de schilderscursus. Indien uw partner mee gaat, die niet deelneemt aan de schildercursus, kan deze voor € 15,00 per lunch ook meeëten. In verband met de planning dient u dit wel vooraf aan te geven. Onze locatie is het makkelijkst bereikbaar per auto.

We wensen u alvast veel schilderplezier!!!

In Grashoek, een gezellig dorpje in Peel en Maas, zijn diverse campings, hotels en bed&breakfast gelegenheden. Op loopafstand is er zelfs een B&B  genaamd de Torenvalk, B&B De Torenvalk in Grashoek en hier hebben ze ook een gezellige mini-camping Camping de Torenvalk.

De omgeving is prachtig met schitterende bossen om te fietsen of te wandelen en is zeker de moeite waard! Kortom wilt u met uw partner komen die niet schildert, dan is er nog steeds veel moois te beleven! Wilt u meer weten over toeristische mogelijkheden, verblijfsmogelijkheden dan verwijzen wij u graag naar de website: Toerisme Grashoek en omgeving.