Schilderles, schildervakantie en schildercursussen

Vanwege Corona zijn alle lessen opgeschort. Nieuwe data zijn nog niet bekend.

Wilt u graag uw eigen olieverf rozen/ bloemen of natuur schilderijen in de stijl van Gary Jenkins maken?

Schilderen is heel leuk en mooie werken maken kost veel oefening en tijd! Vaak ontbreekt het ons daaraan. Vandaar dat Kunst van de Riet zowel drie daagse schildercursus als ook een vakantie schildersweek schilderen met olieverf in de stijl van Gary Jenkins organiseert in Grashoek, op 25 minuten afstand van Eindhoven en 15 minuten van Venlo!  Op ons eigen terrein en in ons atelier gaan we schilderen in een gezellige omgeving!

Diploma uitreiking door Gary Jenkins aan Mireille van de Riet!

Inspiratie komt naar je toe en door de gedegen oefeningen die in deze dagen worden gegeven. Na deze dagen bent u zeker in staat uw eigen kunstwerken te schilderen. U zult veel leren over de achtergrond en technieken en zo komt u verder met uw schilderkunst. Uw dierbaren zullen verbaasd staan en uzelf waarschijnlijk ook !

Tijdens deze cursus is er koffie, thee en water beschikbaar, tussen de middag wordt er een lunch geserveerd.

In Grashoek, een gezellig dorpje in Peel en Maas, zijn diverse campings, hotels en bed&breakfast gelegenheden. Op loopafstand is er zelfs een B&B  genaamd de Torenvalk, B&B De Torenvalk in Grashoek en hier hebben ze ook een gezellige mini-camping Camping de Torenvalk  De omgeving is prachtig met schitterende bossen om te fietsen of te wandelen en is zeker de moeite waard! Kortom wilt u met uw partner komen die niet schildert, dan is er nog steeds veel moois te beleven!Wilt u meer weten over toeristische mogelijkheden, verblijfsmogelijkheden dan verwijzen wij u graag naar de website: Toerisme Grashoek en omgeving.

Het minimaal aantal deelnemers is 3 met een maximum van 10 voor deze schilderscursus. U krijgt schilderles volgens de Gary Jenkins olieverftechniek met uitgebreide instructie door Mireille van de Riet, zij is Jenkins Certified Master Art Teacher.

Mireille werkt met gerichte lesinhoud en -opdrachten, en er is voldoende ruimte voor het maken van eigen werk. Zij werkt stimulerend op het terrein van technieken en helpt iedereen met veel enthousiasme en heeft oog voor uw eigen talent en stijl.


Kortom, welke schildercursus u ook kiest, het staat garant voor creatieve, leerzame en ontspannen schildersmomenten!