Vakantie schildersweek!

De schilderweken hebben een wachtlijst. Schrijf je nu in op de wachtlijst door een mail te sturen naar info@kunstvanderiet.com, onder vermelding van “wachtlijst schilderweek”.

Wilt u graag uw eigen olieverf rozen/ bloemen of natuur schilderijen maken in de stijl van Gary Jenkins maken?

Schilderen is heel leuk en mooie werken maken kost veel oefening en tijd! Vaak ontbreekt het ons daaraan. Vandaar dat Kunst van de Riet we een schildersweek schilderen met olieverf in de stijl van Gary Jenkins organiseren in ons atelier in Grashoek, op 25 minuten afstand van Eindhoven en 15 minuten van Venlo!  

Hibiscus met knop volgens de olieverf schildertechniek van Gary Jenkins
Aperture: 4.8
Camera: NIKON D300S
Iso: 3200
« van 8 »

Op ons eigen terrein en in ons atelier gaan we schilderen in een gezellige omgeving! Inspiratie komt naar je toe en door de gedegen oefeningen die in deze dagen worden gegeven. Na deze dagen bent u zeker in staat uw eigen kunstwerken te schilderen. U zult veel leren over de achtergrond en technieken en zo komt u verder met uw schilderkunst. Uw dierbaren zullen verbaasd staan en uzelf waarschijnlijk ook !

Tijdens deze cursus is er koffie, thee en water beschikbaar, tussen de middag wordt er een lunch geserveerd.

Het minimaal aantal deelnemers is 3 met een maximum van 10 voor deze schilderscursus. U krijgt schilderles volgens de Gary Jenkins olieverftechniek met uitgebreide instructie door Mireille van de Riet, zij is Jenkins Certified Master Art Teacher. Mireille werkt met gerichte lesinhoud en -opdrachten, en er is voldoende ruimte voor het maken van eigen werk. Zij werkt stimulerend op het terrein van technieken en helpt iedereen met veel enthousiasme en heeft oog voor uw eigen talent en stijl.
Kortom deze schildersweek staat garant voor creatieve, leerzame en ontspannen schildersmomenten! In deze schildersweek maakt u  4 schilderijen volledig af!

Inschrijven kan gemakkelijk! Stuur een email-bericht naar info@kunstvanderiet.com en vermeld dat u mee wilt doen aan deze schildersweek. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging met factuur die u zelf rustig kan overmaken. We gaan er zeker gezellige en leerzame dagen van maken met prachtig resultaat!

In Grashoek, een gezellig dorpje in Peel en Maas, zijn diverse campings, hotels en bed&breakfast gelegenheden.Op loopafstand is er zelfs een B&B  genaamd de Torenvalk, B&B De Torenvalk in Grashoek en hier hebben ze ook een gezellige mini-camping Camping de Torenvalk  De omgeving is prachtig met schitterende bossen om te fietsen of te wandelen en is zeker de moeite waard! Kortom wilt u met uw partner komen die niet schildert, dan is er nog steeds veel moois te beleven! Wilt u meer weten over toeristische mogelijkheden, verblijfsmogelijkheden dan verwijzen wij u graag naar de website: Toerisme Grashoek en omgeving.

INHOUD PROGRAMMA


Maandag
Ochtendles; kennismaking met de materialen en enkele methodes.
Middagles; oefeningen met de basistechnieken van Gary Jenkins.
Dinsdag
Ochtendles; eerste schilderij, opzet en achtergrond
Middagles; vervolg eerste schilderij en afwerking
Woensdag
Ochtendles: tweede schilderij, opzet en achtergrond
Middagles vervolg tweede schilderij

Donderdag
Ochtendles; vervolg schilderij en afwerking
Middagles; eigen keuze opzet derde schilderij
Vrijdag
Ochtendles: vervolg eigen keuze schilderij met afwerking na de lunch. Aan het
einde van de middag zullen we de week evalueren en gezellig afsluiten met een hapje en een drankje.

De lestijden zijn van 09.00 uur tot 12.30 uur voor de ochtendles en de middagles is van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Materialen die nodig zijn voor deze cursus zijn inbegrepen in de cursusprijs. De cursusprijs is € 600,– per persoon, inclusief lunch, koffie, thee en water en benodigd schildersmateriaal.

Heeft u zelf Gary Jenkins schildermaterialen en schilderdoeken etc. dan mag u deze meebrengen en krijgt u een korting op de cursusprijs van € 75,– op de cursusprijs, dus u betaalt dan slechts € 525,–.

Wilt u zelf toch graag werken met eigen Jenkins materialen en u heeft deze nog niet, dan kunt u deze kopen bij de winkel van Kunst van de Riet. Deze is open op afspraak of tijdens de cursus/workshop.


Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met ons op het gsm nummer 06 – 303 777 87.
Alle workshops en cursussen worden geleverd volgens de algemene voorwaarden van Kunst van de Riet en zijn op aanvraag verkrijgbaar.

De lunch is inclusief voor de deelnemers aan de schilderscursus. Indien uw partner mee gaat, die niet deelneemt aan de schildercursus, kan deze voor € 15,00 per lunch ook meeëten. In verband met de planning dient u dit wel vooraf aan te geven. Onze locatie is het makkelijkst bereikbaar per auto.

We wensen u alvast heel veel schilderplezier toe!