Energy in Motion

Energy in Motion ….

Dit is mijn eerste schilderij wat ik op de Kunstacademie heb gemaakt. Ik was zoooo gefrustreerd, het lukte niet wat ik wilde en toen kwam de docent ook nog eens langs met commentaar. Ik had het niet meer! Ik had grote paletmessen liggen en ik pak er een vast… samen met mijn frustratie en verf… en BAM! Ineens was het schilderij compleet, klaar. Ineens van frustratie naar trots! Hoe mooi is het om zo je gevoel te vertalen in een schilderij. Schilderen heeft me sowieso veel dichter bij mijn gevoel gebracht en dat geeft een extra dimensie. Alsof je even in een andere wereld bent en toch heel dicht bij jezelf. Misschien is het wel het onbewuste wat dan spreekt. Het is in ieder geval bijzonder. Ondertussen heeft het een hele mooie plek gekregen bij hele bijzondere mensen.