Schilderworkshops

Schilderworkshops volgens de Gary Jenkins techniek!

Pergola met Rozen volgens de Gary Jenkins olieverf schildertechniek

« van 15 »

Wilt u ook:

In één dag een mooi en compleet schilderij maken?

Een schilderij maken dat iets voorstelt?

Schilderstechnieken zodanig leren zodat u ook thuis zelf verder kunt?

Meld u dan aan voor deze ontspannen dag, waar u op één dag een prachtig schilderij maakt volgens de Gary Jenkins schildertechniek !

Na de ontvangst met koffie/thee met iets lekkers gaat u na de instructie van Mireille van de Riet met olieverf aan de slag op een kwalitatief hoogwaardig schildersdoek. Na een heerlijke lunch van 12.30 uur tot 13.30 uur gaat u verder met de vervolgstappen en u zult uzelf verrassen met het resultaat wat u op één dag boekt!

Een workshop is inclusief canvass doek van 40 x 50 cm, materiaalgebruik tijdens de cursus (zoals penselen, verf en ezel) én lunch. Na inschrijving en betaling ontvangt u een uitnodiging met de exacte locatie. De hele dag kunt u ook gratis gebruik maken van koffie/thee/fris.


Een dagprogramma van een workshop ziet er als volgt uit:
09.30 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
10.00 uur Aanvang workshop
12.30 uur Lunch
13.30 uur Vervolg workshop
16.30 uur Afsluiting workshop

Data workshops: 

De workshops zijn voor 2022 volgeboekt. Voor 2023 volgen binnenkort de data.

Wat krijgt u bij de workshop?

Schildersdoek, verf, penselen en andere benodigde materialen zijn ook in begrepen in deze workshop en inclusief koffie, thee, water en lunch. U hoeft dus niets mee te nemen, enkel een goed humeur! 

Tijdens deze workshops mag u uw eigen onderwerp kiezen. U krijgt verder uitgebreide uitleg over de Gary Jenkins Schildertechniek en u leert basisprincipes voor het fijnschilderen!!! We maken in ieder geval deze dag een prachtig schilderij volledig af!!! 

De workshops worden allemaal gegeven door Mireille van de Riet. Zij is gecertificeerd Gary Jenkins Master Art Teacher. Ze heeft in Berlijn (Duitsland) les gehad van Gary Jenkins zelf. Na alle certificeringen te hebben doorlopen (Brons, Zilver, Goud) is ze vervolgens Master Art Teacher geworden. Hierna is ze les gaan geven vanuit haar eigen atelier en daarnaast ook voor de leden van Omroep Max. Ze was toen actief door heel Nederland. totdat alle workshops in haar eigen atelier plaats vonden. Kom dus gezellig naar Grashoek, een nostalgisch plaatsje net in Limburg. Ongeveer 35 minuten van Eindhoven en 20 minuten van Venlo.

Inschrijven voor deze workshop?

Voor de snelle beslissers is deze workshop te boeken voor € 125,00! Stuur een email naar info@kunstvanderiet.com met de door u gewenste datum of data en u krijgt van ons een bevestiging toegestuurd, met factuur en routebeschrijving.